18 DBA Programy v Asie for 2024

DBA Programy v Asie for 2024Filter
    • Singapore, Singapur

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Singapore Management UniversityDoktor Business Administration (DBA) je doktorský program pro vědce a vrcholový management, kteří usilují o pokračování výzkumu založeného na praxi s potenciálem vytvořit obchodní dopad. Kromě výzkumného školení, Kandidáti DBA budou zkoumat průmyslové aplikace teorie prostřednictvím kurzu a rozvíjet pedagogické kompetence prostřednictvím specializovaných workshopů. Program DBA umožní uchazečům rozvíjet portfolio dovedností ovlivňujících manažerskou praxi, provádění aplikovaného a terénního výzkumu, a kompetentní výuka.

    • Kuala Lumpur, Malajsie

    Poloviční úvazek

    3 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Doctor of Business Administration (DBA) je určen pro ty, kteří se zajímají o aplikovaný obchodní výzkum. Programy DBA získávají na popularitě nad programy PhD a studium DBA online má své jedinečné výhody. Doctor in Business Administration se vás snaží výrazně odlišit od ostatních. Náš aplikační proces DBA byl zjednodušen, aby žadatelům tohoto jedinečného kurzu DBA nabídl rychlejší odpovědi. Vstup do DBA je otevřen po celý rok pro všechny tři příjmy, leden, květen a září. Pošlete nám rychlý přehled o DBA nebo požádejte o jakékoli další informace o titulu DBA.

    • London, Spojené království
    • Boston, Spojené státy americké
    • + 2 more

    Poloviční úvazek

    30 měsíce

    Smíšené

    Angličtina

    Studujte na částečný úvazek, získejte doktorský titul akreditovaný v USA a urychlete svou kariéru s minimálním narušením vašeho pracovního a rodinného života.

    • Sharjah, Spojené arabské emiráty

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Získejte svůj evropský doktorát prostřednictvím interaktivních a flexibilních online kurzů. Ideální program pro pracující manažery po celém světě. Program Doctor of Business Administration (DBA) je strukturován s přísností a relevancí, protože přispívá k teorii a praxi v podnikání a managementu.

    • Sharjah, Spojené arabské emiráty
    • Malaysia Online, Malajsie

    Plný úvazek

    3 let

    Smíšené

    Angličtina

    The Doctor of Business Administration (DBA) programme equips graduates with analytical and problem-solving skills for undertaking independent research at the doctoral level. The aim is to find solutions to business problems at the national and international levels. Graduates are encouraged to disseminate their research findings through publications and journal articles.

    • Sharjah, Spojené arabské emiráty
    • Lagos, Nigérie
    • + 1 more

    Poloviční úvazek

    1 rok

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Doktorát z Evropy s důrazem na obchodní výzkum a jeho uplatnění v průmyslu. Vydělávat si na prestižní univerzitě prestižní doktorát je snem mnoha odborníků! To vyžaduje odhodlání a odhodlání učinit jedno z nejdůležitějších rozhodnutí v životě. Doktorát z Business Administration nebo DBA program je kompletní doktorský titul, ale přichází s několika rozpory vůči akademicky orientovanému Ph.D. stupeň. Doktorát Business Administration je k dispozici v režimech online nebo na částečný úvazek. Titul DBA se specializuje na efektivní využití klíčových odborných zkušeností při provádění průmyslového výzkumu. Stupeň DBA je vyvíjen a dodáván ve spolupráci s Universidad Catolica De Murcia (UCAM), Španělsko, která je podle Times Higher Education Ranking-2019 pro kvalitní vzdělávání zařazena mezi 10 nejlepších evropských univerzit. Konečný titul vydává UCAM, který bude udělen na shromáždění konaném na univerzitě ve Španělsku. Výzkumnou cestu usnadňují dobře vyvinuté digitální zdroje, osobní lektor a podpora výzkumných průvodců. Tato zkušenost s učením a výzkumem vás vyzývá k vyostření kritických a analytických znalostí. Budete rozvíjet výzkumné dovednosti, abyste se stali odborníkem ve svém oboru s prokázanou schopností myslet mimo krabici. Tento program je navržen tak, aby zapadal do rušného plánu vyšších vedoucích pracovníků a zajistil, že nebude narušena rovnováha mezi pracovním a soukromým životem.

    • Zürich, Švýcarsko
    • Antwerp, Belgie
    • + 7 more

    Poloviční úvazek

    2 let

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    Po úspěšném absolvování studijního programu studenti získávají mezinárodní soukromý titul Doctor of Business Administration (DBA) udělovaný centrálou školy ve švýcarském Curychu na základě doporučení fakulty tamních kampusů, kde byly kredity získávány.

    • Johor, Malajsie

    Poloviční úvazek

    8 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Executive Doctor of Business Administration (EDBA) je profesionální výkonný program rozvoje pro nejvyšší úroveň managementu s kvalifikací magisterského stupně, který se snaží prohloubit porozumění základním prvkům obecné správy a obchodní administrativy. Učební osnovy, které používají aplikovaný přístup v rámci flexibilního vzdělávacího prostředí, jsou navrženy na základě integrovaných znalostí a vyzývají profesionály v podnikání v otázkách každodenních operací a strategického plánování; místní i mezinárodní.

    • Beirut, Libanon

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Francouzština

    DBA je určen pro vedoucí pracovníky a manažery, kteří se chtějí zapojit do úvah na vysoké úrovni při výkonu jejich profesní činnosti.

    • Dubai, Spojené arabské emiráty
    • Sharjah, Spojené arabské emiráty
    • + 1 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Podnikání roste dnes ve velkém měřítku. Obchodní etika je nutná znalost vyniknout v této oblasti, tak Mahatma Gandhi University poskytuje tu správnou směs teorie a praktického výcviku studentů.

    • Kuala Lumpur, Malajsie

    Poloviční úvazek

    3 let

    Smíšené

    Angličtina

    Program DBA je určen k přípravě budoucí manažery s in-hloubka znalostí a výzkumných dovedností v oblastech podnikatelského správy a řízení.

    • Online United Arab Emirates

    Poloviční úvazek

    48 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Doctor of Business Administration (DBA) je profesionální obchodní doktorát se stejným statusem jako PhD. Je navržen pro profesionální profesionály, kteří chtějí rozvíjet svou kariéru tím, že originálně přispějí ke znalostem tím, že najdou řešení neřešitelných problémů

    • Lusaka, Zambie
    • Sharjah, Spojené arabské emiráty
    • + 3 more

    Plný úvazek

    1 rok

    Dálkové studium

    Angličtina

    Program DBA je pro ty, kteří chtějí prozkoumat a využít maximum svého potenciálu v určité oblasti podnikání. Jedná se o dvouletý program (3 360 hodin studia), který lze kombinovat s prací.

    • Hung Hom, Hongkong

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Smíšené

    Angličtina

    PolyU DBA, zahájený v roce 1996, je prvním odborným a akademickým doktorátem v oblasti obchodu a managementu v regionu. Úspěch programu je dále demonstrován rozšířením a spuštěním programu Doctor of Management (DMgt) na čínské pevnině v roce 2004.

    • Tuen Mun, Hongkong

    Poloviční úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Čínština

    S akademickou podporou univerzity Tsinghua Lingnan University program Doctor of Business Administration v globální digitální ekonomice a správě (DBA v GDEG), který rozšíří obzory a vizi vedoucích pracovníků a špičkových profesionálů s odbornou přípravou na doktorské úrovni. Tento program DBA v GDEG je první svého druhu v regionu, který poskytuje interdisciplinární školení na mikro i makro úrovni pro rozvoj globální digitální ekonomiky a správy věcí veřejných.