Doktorát v oboru potravinářství
Universidad de Sonora
Klíčová informace
Umístění kampusu
Hermosillo, Mexiko
Jazyky
Španělština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
4 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
MXN 10 478 *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* Výuka podle předmětu pro cizince, průměrně méně než 80. [80, 85] 5 240 $. [85, 90] 2 620 USD. 90 nebo více osvobozených plateb. Registrace: $ 1,773.
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Název programu: Doktor v oboru potravinářství
Kód DGP: 506628
Normální doba pro absolvování: 6 semestrů
Kredity: 210
Titul uděluje doktorát v oboru potravinářství
Areál, kde se nabízí: Hermosillo
Popis programu
Obecný cíl
Nabídnout rámec specializované akademické formace absolventům biologických věd, chemicko-biologických, chemicko-inženýrských, agronomických a podobných závodů, tvořících lidské zdroje vynikající úrovně, s pevnou přípravou v různých oblastech vědy, které jsou schopny realizovat původní šetření a nezávislý, který představuje významný pokrok v oblasti potravinářských věd a technologií, s větším důrazem v oblasti produktů zrnin a akvakultury. Také jim poskytněte podrobný a ucelený přehled, aby byli schopni identifikovat relevantní problémy ve svých pracovních oblastech a generovat aplikovatelné znalosti.
Specifické cíle
- Připravit pracovníky vysoké akademické úrovně, v rámci výukového systému, pomocí kurzů a originálních prací, jejichž závěrečný cíl je zakončen diplomovou prací.
- Formovat lidské zdroje schopné vyhledávat, identifikovat a řešit problémy, kterým čelí země, v oblasti potravinářských věd.
- Připravit lidské zdroje na vysoké úrovni, které jsou schopny vytvářet znalosti prostřednictvím plánování, navrhování a rozvoje výzkumných projektů relevantních pro rozvoj vědy o potravinách a řešení problémů výroby a zpracování potravin a zemědělství.
- Podporovat a prosazovat šíření a šíření vědeckých poznatků v jedné nebo více disciplínách věd o potravinách a tímto způsobem posílit národní vědeckou kulturu a zejména regionální.
- Připravte si lidské zdroje na nejvyšší úrovni s dovednostmi efektivního přenosu znalostí, na oplátku připravte nové výzkumné pracovníky a vedoucí pracovní skupiny, které podporují zvyšování úrovně vědy v Mexiku.
- Vyjádřit výzkumnou práci akademických orgánů a jejich linií tvorby a aplikace znalostí se vzděláváním lidských zdrojů.
- Prezentovat výsledky výzkumu prováděného prostřednictvím účasti na odborných akcích a publikací vědeckých článků ve vědeckých časopisech indexovaných ISI národního nebo mezinárodního šíření.
- Souvislost s postgraduálními programy jiných institucí prostřednictvím specifických dohod, stejně jako vliv na obsah akademických programů souvisejících titulů.
Větší přehledy
Francisco Rodriguez Felix
Programový koordinátor
Rosales y Blvd. Luis Encinas s/n, Col. Centro, CP 83000, Edificio 5P. Hermosillo, Sonora.
Přijímací řízení
Poplatek za studium programu
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
PhD v oblasti bezpečnosti potravin a biotechnologie
- Belfast, Spojené království
Ph.D. in Food Science
- Parma, Itálie
Ph.D. v oboru hygiena potravin a technologie zpracování
- Brno, Česká republika