24 PhD Programy v Architektura 2024

PhD Programy v Architektura 2024Filter
    • Belfast, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Architektura v Queen's se zabývá otázkami architektury a urbanismu ve stále více globalizovaném světě, kde faktory jako udržitelnost a změna klimatu, identita a dědictví a pojmy řemesla a formy vytvářejí komplexní kontext, který musí architektura zprostředkovat.

    • Honolulu, Spojené státy americké
    • Online USA

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Dálkové studium

    Angličtina

    Doktor architektury (Ph.D.) je výzkumný titul vhodný pro studenty hledající profesi ve výuce a stipendiu v architektuře a souvisejících oblastech, nebo pozice ve vládě nebo jako konzultant vyžadující specializaci a zkušenosti s výzkumem.

    • Camerino, Itálie

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina, Italština

    Oblast: Architektura, design, plánování

    • Evora, Portugalsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina, Portugalština

    Doktorát poskytuje prostor výcviku a pokročilého výzkumu na vysoké úrovni nejen těm z akademie, ale i těm, kteří se zabývají architekturou v kontextu odborné praxe, kterým tento kurz představuje možnost prohloubení znalostí a rozvoje dovedností v oblasti architektury. Práce může integrovat praktickou práci projektu v architektuře jako formu pokročilého výzkumu, jako kontext vědeckého výzkumu. Kurz je určen k práci v mezinárodním kontextu, umožnění studentům pracovat na vysoké akademické úrovni v globální konkurenci; Poskytuje transdisciplinární znalosti o koncepčních, formálních a praktických otázkách, o kritickém myšlení, při plánování a realizaci prací, jako je kontextová krajina, komplexním způsobem, jako kulturní dědictví (monumentální, průmyslové, městské, architektonické a krajinné) konkrétnějším způsobem s výzkumnou aplikací.

    • London, Spojené království
    • Bologna, Itálie

    Plný úvazek

    24 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    V tomto výzkumném programu by závěrečná práce měla nabídnout základní znalosti z oblasti architektonického designu, s přihlédnutím k nejnovějšímu vývoji v designu a novým trendům, včetně použití nových materiálů a nových bytových potřeb počínaje optimalizací obytných prostor.

    • Newcastle upon Tyne, Spojené království

    Na kampusu

    Angličtina

    Vítáme návrhy MPhil a PhD v jakémkoli tématu souvisejícím s architekturou, plánováním nebo krajinou. Provádíme výzkum inovativních metod výuky a integrace teorie a praxe a učíme se ze souvisejících kreativních oborů. Higher Education Funding Council for England (HEFCE) financovala výzkum efektivního přenosu dovedností.

    • Online

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 semestr

    Dálkové studium

    Angličtina, Italština

    PhD výzkumem prostřednictvím distančního vzdělávání se uděluje po úspěšném absolvování teoretické výzkumné specializace. Tento výzkum je prezentován formou disertační práce. PhD (doktor filozofie) je jediným doktorským titulem, kterého lze dosáhnout prostřednictvím dálkového studia. Hlavním požadavkem pro doktorandské studium online prostřednictvím distančního studia je prezentovat a diskutovat o tezi v rozsahu nejméně 100 stran pro posouzení a hodnocení akademickým výborem na Selinus University. V tomto výzkumném programu by závěrečná práce měla nabídnout základní znalosti z oblasti architektonického designu s ohledem na nejnovější vývoj v designu a nové trendy, včetně použití nových materiálů a nových potřeb bydlení počínaje optimalizací obytných prostor. Použijte deskriptivní metodu k ilustraci, jak kriticky řešit problémy v této oblasti. Poskytněte podrobné pokyny při navrhování, výběru a vytváření jakéhokoli typu stavebního stylu.

    • Pretoria, Jihoafrická republika

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • London, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Výzkumný program MPhil/PhD Architecture se zaměřuje na praxí vedený a interdisciplinární výzkum s hmatatelným veřejným a společenským dopadem. Program MPhil / PhD v oboru Architektura, který pracuje na průsečíku teorie, výzkumu, médií a kritické prostorové praxe, podporuje experimentální praxe vedené a interdisciplinární teze zaměřené na hmatatelný veřejný a společenský dopad.

    • Gliwice, Polsko

    Plný úvazek

    8 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Silesian University Of Technology organizuje své Ph.D. studia v rámci Spojené doktorské školy. Škola si klade za cíl podporovat a implementovat oblasti výzkumu definované ve strategii rozvoje univerzity. Doktorské studium připravuje studenty k dosažení vysokého stupně specializace a odbornosti ve vědecké disciplíně.

    • Porto, Portugalsko

    Plný úvazek

    6 semestry

    Na kampusu

    Portugalština

    Hlavním cílem doktorandského studia architektury na Universidade Lusófona do Porto je školení výzkumných pracovníků a učitelů v oboru architektury. Cílem tohoto návrhu je uspokojit potřebu inovativního a kreativního školení v zemi a v portugalsky mluvícím prostoru v oblasti své odbornosti, architektury.

    • Hong Kong, Hongkong

    Na kampusu

    Angličtina

    • New York, Spojené státy americké

    Na kampusu

    Angličtina

    • México, Mexiko

    Na kampusu

    Španělština

    PIDA je postgraduální kurz na vysoké akademické úrovni, uznávaný národním postgraduálním programem kvality (PNPC) Národní rady pro vědu a technologii (CONACYT) jako program mezinárodní kompetence. Vzniklo v alianci univerzit regionu Středozápad, která spojením svých zdrojů a kompetencí dnes nabízí program, který dosahuje nejvyšších standardů kvality, k němuž patří jeho Základní akademické jádro, tvořené dvaceti sedmi profesory - výzkumnými pracovníky se solidními akademické vzdělání, vysoká úroveň kvalifikace a velké zkušenosti v oblasti výzkumu v architektuře. Tento doktorský program skvělé akademické kvality existuje od roku 2002 a byl průkopníkem svého druhu v regionu střední a západní části země; Podílí se na tom Autonomní univerzita v Aguascalientes. PIDA byla vytvořena v reakci na naléhavou potřebu mít vysoce kvalifikované lidi v oblasti architektury, kteří jsou schopni rozvíjet výzkumné a pedagogické činnosti na vysoké úrovni s cílem zvýšit akademickou kvalitu vzdělávací programy, které jsou nabízeny. nabízejí v regionu a v zemi, jakož i na podporu vytváření a šíření znalostí.

    • Gdańsk, Polsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    PhD program probíhá na doktorandské škole na Gdaňské technologické univerzitě (Gdansk Tech) a nabízí 4leté doktorandské školení. Jedná se o tyto obory: pozemní stavitelství a doprava; architektura a urbanismus; environmentální inženýrství, těžba a energetika; materiálové inženýrství; strojírenství; řídicí, elektronická a elektrotechnika; technická informatika a telekomunikace; biomedicínské inženýrství. Technická univerzita v Gdaňsku (Gdańsk Tech) nabízí vzdělání na doktorské škole, které je bezplatné, poskytuje stipendium a kreativní a interdisciplinární přístup k výzkumu. Naše škola byla založena v roce 2019 a začala fungovat od akademického roku 2019/2020. Doktorské studium na naší univerzitě je však více než 30 let staré.