36 PhD Programy v Chemické inženýrství 2024

PhD Programy v Chemické inženýrství 2024Filter
    • Jerusalem, Izrael

    Plný úvazek

    5 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Bioinženýrství je multidisciplinární obor, který spojuje znalosti z biologie, fyziky, chemie a inženýrství a vytváří špičkové nástroje pro studium biologie nebo lékařské praxe. Toto rychle rostoucí pole poskytuje novou úroveň porozumění biologickým systémům, od molekulárního měřítka až po celé organismy, s využitím inženýrských analytických a experimentálních přístupů.

    • Honolulu, Spojené státy americké
    • Online USA

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Dálkové studium

    Angličtina, Portugalština, Španělština

    Doktor chemického inženýrství (D.Sc) pomáhá studentům stát se nezávislými vědci se schopností aplikovat principy chemického inženýrství i pokročilé analytické a experimentální techniky pro provádění původního výzkumu. Principy chemického inženýrství zahrnují transportní jevy, chemické reakce, termodynamiku a aplikovanou matematiku a transportní jevy.

    • Auburn, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    6 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Disertační práce spojená se získáním titulu Ph.D. v chemickém inženýrství poskytuje příležitosti k získání dovedností nezbytných k definování, formulaci a řešení nových problémů a významnému přispění k této oblasti.

    • Stillwater, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    OSU's Doctorate of Philosophy in Chemical Engineering je disciplína zaměřená na koncepci a navrhování procesů výroby, transformace a transportu materiálů, počínaje experimentováním v laboratoři s následnou implementací technologie.

    • Storrs, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Absolventská práce v chemickém a biomolekulárním inženýrství poskytuje studentům příležitost k dalšímu studiu a výzkumu. Náš postgraduální program využívá špičkové nástroje a zdroje, abychom mohli přispět k utváření nových metodologií pro výzkum chemického a biomolekulárního inženýrství. Pomáháme poskytovat kurzy a řízený výzkum pro MS a Ph.D. studentů. Tato expozice umožňuje studentům rozšířit základní principy, které studenti obdrží jako vysokoškoláci. Jejich výzkum poskytuje nesrovnatelné zkušenosti s řešením problémů, což je klíčová součást náročných problémů dneška pro lepší zítřky.

    • Fargo, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Katedra zemědělského a biosystémového inženýrství nabízí postgraduální studium vedoucí k MS a Ph.D. stupně. Program klade důraz na řešení inženýrských problémů pro zemědělskou výrobu, zpracování potravin a biopaliv a řízení environmentálních zdrojů. Pokročilá práce může zahrnovat specializované školení v následujících oblastech: inženýrství zavlažování a odvodnění; zemědělská hydrologie; hospodaření s půdou a vodními zdroji; nakládání s odpady z dobytka; kvalita ovzduší, procesní inženýrství pro potraviny a biopaliva a další bioprodukty; systémy zemědělských strojů; přesné zemědělství; strojové vidění a inteligentní senzory pro biologické systémy; a posklizňová manipulace a skladování surovin biomasy a dalších biologických materiálů.

    • Rochester, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Biomedicínské a chemické inženýrství Ph.D. Program vám poskytuje znalosti, školení a odborné znalosti pro řešení důležitých problémů v průmyslu, akademické sféře, státní správě a zdravotní péči. V biomedicínském a chemickém inženýrství Ph.D. Program absolvujete v prvních dvou letech studia řadu kurzů, včetně základních kurzů s dalšími studenty doktorského studia, kurzů konkrétních oborů v rámci biomedicínského a chemického inženýrství a volitelných kurzů, které si vyberete se svým výzkumným poradcem. Dokončíte projekt výzkumné práce se svým fakultním poradcem v jejich laboratoři a budete mít příležitost absolvovat doplňkovou průmyslovou spolupráci nebo stáž. Program absolvujete jako vysoce kvalifikovaný výzkumný pracovník, který má dobrou pozici, aby byl lídrem v příští generaci inženýrů, kteří budou pomáhat řešit náročné a složité problémy, kterým naše společnost čelí.

    • Ostrava, Česká republika

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • Veszprém, Maďarsko

    8 semestry

    Na kampusu

    • Rapid City, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • Johannesburg, Jihoafrická republika

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Účelem Ph.D. v oboru chemického inženýrství je vyvinout inženýra s pokročilými schopnostmi v aplikaci základních technických věd a/designu a syntézy a souvisejících principů nezávisle na konkrétních problémech společnosti jako celku.

    • Kaunas, Litva

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina, Litevský

    Chemické inženýrství Ph.D. studia jsou tradiční, obvykle čtyřleté doktorské studijní programy založené na výzkumu, které poskytují:

    • Aveiro, Portugalsko

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina, Portugalština

    • Hong Kong, Hongkong

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Společný postgraduální program v oboru nanovědy a technologie, který zahájili školy vědy a techniky, může nabídnout dlouhodobou podporu našemu pokračujícímu výzkumu a školení, jakož i vývoji technologií a snahám o komercializaci. Ph.D. program si klade za cíl vštípit studentům dovednosti potřebné k identifikaci výzkumných problémů v chemickém inženýrství, formulaci původního výzkumného plánu a vývoj kreativních a inovativních řešení, která řeší výzkumnou problematiku.

  • Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Oddělení nabízí osnov se širokým spektrem kurzů, jedinečně sloučení jádro chemického inženýrství trénink s základními poznatky vědy o materiálech / inženýrství a dále posílen s hloubkových studií vznikajících výzkumu a průmyslových odvětvích.