49 PhD Programy v Civilní inženýrství 2024

PhD Programy v Civilní inženýrství 2024Filter
    • Honolulu, Spojené státy americké
    • Online USA

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Dálkové studium

    Angličtina, Španělština, Portugalština

    Doktor stavebního inženýrství (D.Sc) pomáhá studentům přizpůsobit si vysoce individualizovaný studijní program zaměřený na dokončení disertační práce, která by měla ve vybrané oblasti významně přispět. Stavební inženýrství je široce založená disciplína, která zahrnuje řadu specialit v oblasti mechaniky, stavebního inženýrství, stavebních materiálů, environmentálního inženýrství, inženýrství vodních zdrojů, geotechnického a environmentálního inženýrství a dopravního inženýrství.

    • Lugo, Španělsko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Španělština, Galicijský

    Cílem tohoto doktorského programu je poskytnout společnosti specializovaných odborníků ve venkovských oblastech a ve stavebnictví adekvátní schopnost diagnostikovat stávající problémy a znalosti k jejich řešení z aplikovaného výzkumu typického pro oblast strojírenství, se zvláštním důrazem na výzkum, vývoj a přenos výsledků. Tento stupeň poskytuje reakci na rostoucí poptávku aplikovaných odborníků a výzkumných pracovníků, protože jeho cílem je poskytnout studentům pokročilé a kvalitní vědecké a technologické vzdělání, a tím přispět k rozvoji venkova a občanům.

    • Auburn, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    6 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Titul poskytuje kvalifikovaným studentům příležitost k dalšímu výcviku a specializaci a umožňuje jim získat zkušenosti s prováděním inženýrského výzkumu a s interpretací a komunikací poznatků. Programy jsou k dispozici v oblasti stavebního inženýrství a managementu, environmentálního inženýrství, geotechnického inženýrství, hydrauliky a hydrologie, chodníků a materiálů, pozemního stavitelství a dopravního inženýrství.

    • Storrs, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Doktorské studium poskytuje nejvyšší úroveň formální přípravy před vstupem do inženýrské profese. Je konkurenceschopný a náročný a nabízí zvláštní příležitosti pro učení, výzkum a aplikaci. Spolu se svými profesory a mentory tvoří doktorandi skutečnou komunitu vědců. Nedílnou součástí takové komunity je studentský poradní výbor, který zodpovídá za dohled nad konečnými výsledky studenta.

    • Stillwater, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Obor Stavební a environmentální inženýrství představuje náročné a obohacující profese, které slouží potřebám veřejnosti na všech úrovních od lokální až po mezinárodní. Naši absolventi praxe v místních, státních a vládních agentur; malé, střední a velké poradenské firmy v tuzemsku i zahraničí, aby zahájily kariéru v oborech, jako je právo, medicína a rizikový kapitalismus.

    • Aglantzia, Kypr

    Plný úvazek

    8 semestry

    Na kampusu

    Cílem doktorských programů Katedry střední a východní Evropy je podpora vědeckého výzkumu vedoucího k objevování, učení a inovacím podle mezinárodních standardů excelence, v širším oboru střední a východní Evropy, stejně jako v příbuzných multidisciplinárních a interdisciplinárních oborech.

    • Bucharest, Rumunsko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Smíšené

    Angličtina, Francouzština

    Technická univerzita stavebního inženýrství v Bukurešti (UTCB) je technická univerzita, která školí vysokoškolské specialisty (bakalářský, magisterský a Ph.D.) v oborech stavební inženýrství, inženýrství budov, strojírenství/technologická zařízení a stroje, Environmentální inženýrství, Geodetické inženýrství, Management a inženýrství a Systémové inženýrství. UTCB je součástí Evropské univerzity pro inteligentní udržitelný rozvoj městských pobřežních oblastí (EU-CONEXUS), která je nadnárodní institucí vysokoškolského vzdělávání a výzkumu. EU-CONEXUS je jedním ze 17 projektů „Evropské univerzity“, které byly vybrány Evropskou komisí z 54 návrhů předložených k financování.

    • Ostrava, Česká republika

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • Saint Petersburg, Rusko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina, Ruština

    Hlavní témata programu: Návrh a výpočtové zdůvodnění vodních staveb, stavebních konstrukcí, strojních zařízení, zařízení pro vodní elektrárny, jaderné elektrárny, potrubí. Zdůvodnění pevnosti a spolehlivosti přehrad, vodních bloků VVE, spolu se zařízením pro statické, tepelné a dynamické zatížení.

    • Dallas, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Civil and Environmental Engineering (CEE) na SMU má dlouhou tradici excelence ve službách lidem a společnosti. Dnes v této tradici pokračujeme vývojem základních a aplikovaných technologií, které mají dopad na životy lidí.

    • Arlington, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Cílem postgraduálního programu ve stavebnictví je připravit studenty na další odborný a vědecký vývoj v souladu s jejich technickými zájmy. Studenti s pomocí fakultního poradce ve své oblasti zájmu plánují své studijní programy v jedné z technických oblastí stavebního inženýrství.

    • Rapid City, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Students must elect to pursue a specialization in Geology, Geological Engineering, or Mining Engineering. Those interested in paleontology at the PhD level enroll in the Geology Specialization. Each specialization has different background and program requirements. The available coursework and current faculty expertise support the following areas of concentration.

    • London, Spojené království
    • Bologna, Itálie

    Plný úvazek

    24 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Tento programový výzkum by měl ilustrovat nejnovější technologie těžby. Popis několika úkolů, které důlní inženýr vykonává během životnosti dolu, je také důležitým tématem: průzkum ložisek, určování hodnoty lokality, těžba rudy a rekultivace po těžbě. Kandidáti by se měli zaměřit na udržitelné hospodaření s půdou, které splňuje ekonomické a environmentální potřeby a pokrývá povrchové i podzemní těžební metody pro širokou škálu látek, včetně kovů, nekovů a paliv.

    • Newcastle upon Tyne, Spojené království

    Na kampusu

    Angličtina

    Newcastle University provádí přední světový výzkum s komerčním dopadem. Rozvíjejte svůj inovativní výzkum ve spolupráci s našimi odborníky. Naším posláním je podporovat, podporovat a provádět výzkum mezinárodní kvality. Přitahujeme vysoce kvalitní absolventy a výzkumné pracovníky a školíme je podle mezinárodních standardů.

    • Johannesburg, Jihoafrická republika

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Účelem kvalifikace je vyvinout inženýra s pokročilými schopnostmi v aplikaci základních inženýrských věd a/designu a syntézy a souvisejících principů nezávisle na konkrétních problémech společnosti jako celku.