905 PhD Programy v Evropa for 2024

PhD Programy v Evropa for 2024Filter
    • Prague, Česká republika

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    4 let

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    Účelem doktorského studia v oblasti praktické a ekumenické teologie a teologické etiky je, aby si studenti obvyklým způsobem pro pokročilá studia vypěstovali schopnost teologického myšlení a prohloubili své znalosti o teologické tradici v jejím ekumenickém, praktickém, a etické dimenze na expertní úrovni. Studenti se naučí kriticky analyzovat a reflektovat získané znalosti a metody používané ve svém oboru a interpretovat je jak ve svých konkrétních kontextech, tak v interdisciplinárním prostředí současných vědeckých znalostí. V závislosti na předmětu disertační práce je jejich studium zaměřeno na příslušnou specializaci v oblasti ekumenické nebo praktické teologie (například homiletika, katechetika, poimenika, praktická ekleziologie, hymnologie nebo missiologie) nebo na teologickou etiku nebo křesťan sociální práce (diakonie). Současně si však zachovávají příslušnou šíři vize a interdisciplinární orientaci, která se týká všech oborů teologie.

    • Vienna, Rakousko

    Plný úvazek

    4 let

    Smíšené

    Angličtina

    MODUL University Viennaje Ph.D. in Business and Socioeconomic Sciences je čtyřletý prezenční doktorský studijní program, který připravuje kandidáty na inovativní výzkumné příspěvky v oblastech specializace souvisejících s průmyslem. Na základě unikátní výzkumné orientace čtyř kateder Modul University, nastupující Ph.D. uchazeči se mohou zaměřit na vlastní doktorandské studium z následujících koncentrací: Informační systémy; Marketing; Udržitelný rozvoj; Veřejná správa; Řízení služeb; Cestovní ruch; věda o volném čase; Kvalita života, duševní pohoda a psychologie životního prostředí. Doktorský program se zaměřuje na zájemce o výzkumnou kariéru ve vysokoškolském nebo průmyslovém vzdělávání a je ideální pro potenciální uchazeče, kteří již mají magisterský titul (nebo ekvivalent) v oboru podnikání nebo jedné ze společenských věd.

    • Belfast, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Studium jazyka je základem pro výzkumné prostředí napříč School of Arts, English and Languages, kde se používají různé lingvistické přístupy k různým druhům angličtiny, francouzštiny, irštiny a dalších. Budete součástí dynamického doktorského výzkumného prostředí a budete studovat spolu se studenty z různých prostředí.

    • Munich, Německo

    Plný úvazek

    6 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Graduate School Life Science Munich (LSM) nabízí mezinárodní doktorský program pro motivované a akademicky kvalifikované výzkumníky nové generace na jedné z nejlepších evropských univerzit – Ludwig-Maximilians University Munich.

    • Belfast, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento program se zaměřuje na aplikované aspekty pokročilých a nově se objevujících analytických technologií k řešení aktuálních problémů v oblasti bezpečnosti potravin, výživy a zásobování potravinami.

    • Geneva, Švýcarsko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    Program Doktor mezinárodních vztahů (DIR) je nejvyšší stupeň, který nabízí Ženevská škola diplomacie, a spojuje akademickou dokonalost prostřednictvím pečlivého nezávislého výzkumu a použitelnosti v reálném světě.

    • Lisbon, Portugalsko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Portugalština

    Management Ph.D. na ISCTE je velmi přísný, komplexní a flexibilní program. Skládá se ze šesti různých specializačních oborů, naše Ph.D. je ideální pro ty, kteří chtějí získat hlavní školení v oblasti managementu a více zaměřený přístup k jiné vědecké oblasti podle svého výběru.

    • Helsinki, Finsko
    • Vaasa, Finsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Doktorský program Hanken odpovídá čtyřletým studijním povinnostem na plný úvazek, během nichž vyhotovíte doktorskou práci (180 kreditů) a dokončíte 60 kreditů ECTS.

    • Prague, Česká republika

    Plný úvazek

    3 let

    Smíšené, Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Ph.D. výzkumem je podobný konvenčnímu Ph.D. uznává však výzkumnou práci prováděnou podnikatelskými společnostmi a akademickými organizacemi, která vede k novým a publikovatelným výsledkům. UNYP Ph.D. výzkum obvykle vyžaduje minimálně tři roky, během nichž by měly být tři publikace, v literatuře schválené University of Bolton. Tyto publikace by měly být ve vztahu k diplomové práci a oblasti odbornosti a měly by rozvíjet znalosti studenta o daném předmětu. Cena tohoto Ph.D. je založen čistě na těchto třech publikovaných pracích a jako takový odměňuje probíhající aktivity spíše než další práce.

    • Aglantzia, Kypr

    Plný úvazek

    8 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Ph.D. program evropských studií poskytuje studentům vědecké odborné znalosti v záležitostech souvisejících jak s kritickým studiem dnešní Evropy (jejího institucionálního rámce a politik), tak s kulturními studiemi evropského prostoru largo sensu. Program školí studenty pro výzkum a metodologii výzkumu v souladu s aktuálními požadavky na akademické znalosti.

    • Karlsruhe, Německo

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Doktorandi HFA mají možnost těžit z bohatých zkušeností a vynikajících odborných znalostí svého školitele při budování výzkumné sítě. Je možné absolvovat Ph.D. v různých předmětech souvisejících se STEM podle vašeho předchozího akademického vzdělání, jako je strojírenství, informatika, přírodní vědy/matematika a psychologie/medicína. Ph.D. studenti oboru Hector Fellow Academy jsou zaměstnáni jako výzkumní asistenti po dobu tří let. Mzda odpovídá vnitřním předpisům na univerzitě příslušného Hector Fellow.

    • Başakşehir, Turecko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Ibn Haldun UniversityDoktorský program v nových médiích a komunikaci poskytuje teoretické informace o nových médiích a komunikaci s praktickými aplikacemi, které splňují očekávání a požadavky specifických pro dané odvětví a splňují akademické potřeby oboru. Studenti zapsaní do programu budou zapojeni do doktorského procesu absolvováním teoretických a praktických kurzů na doktorské úrovni po dobu dvou let.

    • Bolzano, Itálie

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    The PhD program in Management established and provided by the Free University of Bozen-Bolzano and University of Trento is inspired by the principles of responsible management education and research.

    • Milan, Itálie

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • Lisbon, Portugalsko

    Plný úvazek

    4 týdnů

    Na kampusu

    Angličtina

    Nový a inovativní Ph.D. program pro studenty z mírných zemí s dovednostmi v zemědělství a zemědělsko-potravinářských řetězcích, kteří hledají kontextualizaci tropických oblastí, a pro studenty z tropických zemí, kteří se snaží konfrontovat své kontextualizované kompetence s vystavením novým technickým a vědeckým poznatkům prostřednictvím mezinárodní vzdělávací zkušenosti.