91 PhD Programy v Hongkong for 2024

PhD Programy v Hongkong for 2024Filter
    • Kowloon Tong, Hongkong

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    HKBU School of Business nabízí čtyřletý doktorský program na plný úvazek v 5 hlavních oborech, včetně účetnictví a práva, ekonomiky, financí a věd o rozhodování, managementu a marketingu. Spojením akademické přísnosti s rozhodně mezinárodním přístupem je program zaměřen na školení studentů, aby se stali profesory.

    • Kowloon, Hongkong

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Charakteristickým znakem nejdůležitějšího doktorského programu je nejen výzkum, který vytváří, ale také rozsah, v němž poskytuje absolventům vynikající kariérní příležitosti. SHTM připravuje studenty na vedoucí pozici ve své zvolené kariéře tím, že nabízí první světový profesionální titul D.HTM. Program D.HTM byl navržen pro akademické pracovníky, vedoucí pracovníky v oboru a vedoucí pracovníky ve vládních a nevládních organizacích pro pohostinství a cestovní ruch. Od svého založení v roce 2007 program přitahuje řadu odborníků, kteří se zajímají o posílení své kariéry, od zkušených odborníků a zástupců vlád až po akademické pracovníky. Jeho specifické asijské zaměření, jedinečná kombinace předmětů a výzkumu a pružný způsob distribuce umožňují odborníkům v průmyslu rozvíjet své dovednosti a zároveň zůstat na pracovišti.

    • Hung Hom, Hongkong

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Hongkongská polytechnická univerzita (PolyU Presidential Ph.D. Fellowship Scheme) usiluje o to být inovativní univerzitou světové třídy se silným smyslem pro společenskou odpovědnost, která se řídí svým mottem „Učit se a uplatňovat se ve prospěch lidstva“ . Neochvějný závazek univerzity k dokonalosti si vysloužil mezinárodní uznání a trvale se řadí mezi 100 nejlepších univerzit po celém světě. PolyU prezidentský Ph.D. Fellowship Scheme (PPPFS) je prestižní přijímací stipendium, které podporuje výjimečné Ph.D. žadatelů při naplňování jejich výzkumných aspirací pro zlepšení světa. Poskytuje maximální stipendium až 167 930 USD, zproštění školného, způsobilé místo v hale na 1 rok a další výhody. Všechny prezenční Ph.D. uchazeči budou posuzováni pro udělení ceny PPPFS automaticky, bez nutnosti podávat samostatnou žádost.

    • Hong Kong, Hongkong

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Rada pro výzkumné granty (RGC) HKSAR nyní vyzývá žádosti o" hongkongský PhD stipendijní program" 2023-2024. Studenti z celého světa budou přijati, aby pokračovali v doktorském studiu v Hongkongu. Schéma podpoří studenty vybrané prostřednictvím otevřené soutěže.

    • Hong Kong, Hongkong

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Společenstvo poskytuje každému oceněnému roční stipendium 319 200 HK $ (přibližně 40 900 USD) po dobu až tří let. PolyU se vyšplhá na 75. místo v žebříčku QS World University Ranking 2021 a na 45. místo v lingvistice v žebříčku QS World University Ranking by Subject 2020. Zveme studenty s akademickou excelenci a mají zájem o provádění špičkových výzkumů v našich výzkumných oblastech, aby se mohli přihlásit.

    • Ma Liu Shui, Hongkong

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Každý student MPhil musí absolvovat alespoň 4 postgraduální kurzy s celkem 12 jednotkami a musí se zaregistrovat do příslušného kurzu výzkumu diplomové práce v každém semestru po celou dobu svého studia. Každý student MPhil je povinen odevzdat diplomovou práci a absolvovat ústní obhajobu práce k promoci.

    • Hong Kong, Hongkong

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Hongkongská baptistická univerzita (HKBU) zve kandidáty ze všech kulturních a etnických prostředí s důkazy o akademické excelenci, výzkumných schopnostech a potenciálu a dobrých komunikačních, mezilidských a vůdčích schopnostech, aby se ucházeli o prezenční doktorandské studium v rámci programu Hong Kong PhD Fellowship Scheme (HKPFS). HKPFS je založena Hong Kong Research Grants Council (RGC) s cílem přilákat nejlepší a nejchytřejší studenty z celého světa, aby pokračovali v doktorandském studiu v Hongkongu.

    • Kowloon, Hongkong

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Úspěch výzkumné instituce je do značné míry způsoben poskytováním a školením mladých odborníků. Poskytnout vedení v rozvoji budoucích vědců v oblasti pohostinství a řízení cestovního ruchu, SHTM nabízí výzkumné programy vedoucí k Ph.D. v oboru hotelnictví a cestovního ruchu. Škola je Ph.D. program je určen pro ty, kteří chtějí založit svůj výzkum na teoretických poznatcích. Poskytuje pokročilé školení založené na individuálních zájmech a profesních aspiracích a umožňuje studentům rozvíjet schopnost dokončit významný výzkum v konkrétních oblastech. Výzkumná spolupráce mezi akademickými pracovníky a studenty je podporována intelektuálním a podpůrným prostředím školy, výsledky se šíří prostřednictvím odborných publikací a konferenčních prezentací. Kritické množství globálně uznávaných výzkumných pracovníků spolu s atraktivním stipendiem pro studenty výzkumu a jedinečným prostředím "Východní setkání se západem" činí naše vysoce konkurenční výzkumné programy velmi úspěšné. Mnoho z našich Ph.D. Absolventi nyní pracují jako členové fakulty na univerzitách po celém světě.

    • Hung Hom, Hongkong

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Hongkongská polytechnická univerzita (PolyU) usiluje o to být inovativní univerzitou světové třídy se silným smyslem pro společenskou odpovědnost, která se řídí svým mottem „Učit se a uplatnit se ve prospěch lidstva“. Neochvějný závazek univerzity k dokonalosti si vysloužil mezinárodní uznání a trvale se řadí mezi 100 nejlepších univerzit po celém světě.

    • Ma Liu Shui, Hongkong

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Studenti jsou povinni absolvovat alespoň 4 postgraduální kurzy s celkem 12 jednotkami, jak je schválilo oddělení, a zaregistrovat se do příslušného kurzu výzkumu diplomové práce každý semestr během studia. Kromě toho je vyžadován výzkumný projekt, ke kterému je třeba předložit diplomovou práci s absolvováním ústní obhajoby k promoci.

    • Ma Liu Shui, Hongkong

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Divize informačního inženýrství hledá vynikající studenty výzkumu, kteří aspirují na inovace s vysokým dopadem a zásadní objevy v informačním inženýrství. Naši profesoři jsou vědci světové úrovně. Naše laboratoře jsou dobře vybavené. Naše kurzy pokrývají popředí informačního inženýrství. Studenti prozkoumají různá témata v oblasti komunikací, sítí, zpracování informací a bezpečnosti. Poskytujeme prostředí příznivé pro originální teoretický, experimentální a aplikační výzkum v informačním inženýrství.

    • Hong Kong, Hongkong

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Ph.D. v programu veřejné politiky poskytuje přísné školení v oblasti výzkumu veřejných politik akademicky vynikajícím studentům usilujícím se o kariéru v politickém výzkumu a výuce.

    • Tuen Mun, Hongkong

    Plný úvazek

    30 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Mezinárodně zkušení členové fakulty na katedře politologie mají kvalitní publikační záznamy a někteří jsou uznáváni jako odborníci ve svých oborech. Členové fakulty na katedře se specializují na širokou škálu dílčích disciplín, jako je správa a politika Hongkongu a Číny, asijsko-pacifické mezinárodní vztahy, regionální a globální politika. Mezi konkrétní silné stránky ve výuce a dohledu patří správa Hongkongu, čínská reformní politika, regionalismus, spojení sportu a politiky, čínská zahraniční a bezpečnostní politika, politika na Korejském poloostrově a demokratizace v Asii.

    • Hong Kong, Hongkong

    Na kampusu

    Angličtina

    • Hung Hom, Hongkong

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    The DFinTech Programme aims to educate top executives and business entrepreneurs who are interested in understanding the FinTech impacts on various industries. It has been designed to integrate academic study and management practice in a way which will form a significant part of an individual’s business career.