37 PhD Programy v Kanada for 2024

PhD Programy v Kanada for 2024Filter
    • Hamilton, Kanada

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Francouzština

    Jedná se o interdisciplinární čtyřletý program, organizovaný kolem literatury a kultur francouzsky mluvícího světa, včetně Francie. Zveme kandidáty s tradičním magisterským titulem z francouzského studia, jakož i kandidáty, jejichž kurz byl méně typický, za předpokladu, že jejich dokumentace splňuje požadavky Školy postgraduálního studia (SGS).

    • Lethbridge, Kanada

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Ph.D. se zaměřením na vzdělávání je teoretický a praktický výzkumný titul, kde se studenti budou zabývat významnými problémy a odbornou praxí v rámci konkrétní koncentrace. Program připraví výzkumně gramotné jednotlivce na kariéru v různých vzdělávacích a profesních kontextech, které stále více zakládají své dotazy na studiích založených na výzkumu.

    • Ottawa, Kanada

    Plný úvazek

    6 let

    Na kampusu

    Angličtina, Francouzština

    Saint Paul University prostřednictvím svých fakult humanitních věd, teologie, filozofie a kanonického práva nabízí doktorát z interdisciplinárního výzkumu současných sociálních problémů. Tento titul udělují společně Senáty Univerzity Saint Paul University a University of Ottawa podle podmínek federační dohody mezi nimi. Interdisciplinární výzkumný doktorát poskytuje prostor pro reflexi ke zvýšení porozumění současným sociálním problémům s přihlédnutím k poznatkům absolventských oborů čtyř zúčastněných fakult.

    • Victoria, Kanada

    Plný úvazek

    4 let

    Smíšené

    Angličtina

    Program Doctor of Social Sciences je prvním stupněm svého druhu v Severní Americe. Přistupuje ke studiu složitých problémů v reálném světě v interdisciplinárním a transdisciplinárním rámci. Návrh programu přináší intenzitu výzkumu tradičního doktorátu do aplikovaného profesionálního zaměření. V tomto programu prozkoumáte interdisciplinární aplikace sociálních věd pro praktickou a udržitelnou transformaci napříč organizacemi a společností.

    • Vancouver, Kanada

    Plný úvazek

    3 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Program Doctor of Ministry (D.Min) je pokročilý stupeň pro zkušené pastorační vůdce, kteří dokončili Master of Divinity nebo ekvivalent. Tento program je založen na pevných evangelikálních, biblických a teologických základech a je navržen tak, aby pomohl praktikujícím zapojit se do promyšlené a záměrné teologické reflexe prostřednictvím profesionální vzdělávací komunity a přitom zůstat zakořeněný v kontextu své služby.

    • Toronto, Kanada

    Plný úvazek

    Na kampusu

    • Ottawa, Kanada

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    • Toronto, Kanada

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Zakotvena v rámci post-moderní společnosti, a uznává, že je důležité více perspektiv, to Ph.D. Program ve vzdělávacím udržitelnost bude připravovat studenty z různých oborů.

    • Oshawa, Kanada
    • Peterborough, Kanada

    Na kampusu

    Angličtina

    • Kingston, Kanada

    Na kampusu

    Angličtina

    • Kelowna, Kanada

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Food Systems PRISM Lab hledá vysoce kvalifikovaného a vysoce motivovaného postdoktorského kolegu, který by přispěl k výzkumu a řízení výzkumu v oblasti hodnocení životního cyklu zemědělsko-potravinářských výrobků. Vzhledem k aktuální situaci COVID lze zvážit schůzku na dálku.

    • Calgary, Kanada

    Na kampusu

    Angličtina

    Doktor diplomového programu TCM je čtyřletý prezenční program. Studenti se naučí akupunkturní koncepty, bylinky, základy TCM… atd. Do tohoto programu bude jako důležitá součást zapojena také klinická praxe.

    • Québec City, Kanada

    Na kampusu

    Francouzština

    V urbanistických studiích se podíváte na sociální otázky dne, studujete město ve všech jeho dimenzích. Ať už se jedná o lepší pochopení území jako místa biotopu, práce a mobility, jako řídícího orgánu nebo prostoru pro individuální, kolektivní a komunitní aktivity, vytvoříte znalosti, které povedou akci na území.

    • Toronto, Kanada

    Angličtina

    Doktorský program je určen pro mladší členy (studenty), jejichž hlavním posláním je život stipendia a pedagogiky. Absolventi doktorského programu jsou dobře vybaveni pro vstup do výzkumných nebo pedagogických pozic. Požadavky na přijetí zahrnují magisterský titul se složkou diplomové práce, znalosti filozofie a předchozí práci v příbuzné oblasti studia.

    • Toronto, Kanada

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Ph.D. program školí kandidáty na provádění inovativního výzkumu. Úspěšní kandidáti se kvalifikují k výuce teologických (a souvisejících) předmětů na univerzitách, vysokých uměleckých školách a teologických školách. Kandidáti jsou rovněž vybaveni na vedoucí pozice v církevních a souvisejících organizacích nebo na akademicky posílenou ministerskou praxi.