24 PhD Programy v Komunikace 2024

PhD Programy v Komunikace 2024Filter
    • Prague, Česká republika

    Plný úvazek

    3 let

    Smíšené, Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Ph.D. výzkumem je podobný konvenčnímu Ph.D. uznává však výzkumnou práci prováděnou podnikatelskými společnostmi a akademickými organizacemi, která vede k novým a publikovatelným výsledkům. UNYP Ph.D. výzkum obvykle vyžaduje minimálně tři roky, během nichž by měly být tři publikace, v literatuře schválené University of Bolton. Tyto publikace by měly být ve vztahu k diplomové práci a oblasti odbornosti a měly by rozvíjet znalosti studenta o daném předmětu. Cena tohoto Ph.D. je založen čistě na těchto třech publikovaných pracích a jako takový odměňuje probíhající aktivity spíše než další práce.

    • Santiago de Compostela, Španělsko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Španělština, Galicijský

    Doktorát v současné komunikaci a informacích nabízí univerzitní školení s vysokou úrovní specializace, které uspokojí akademické a vědecké potřeby odvozené z různých linií výzkumu týkajících se žurnalistiky a audiovizuální komunikace.

    • Lisbon, Portugalsko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Otázky týkající se komunikace, jejích vztahů se sociální, politickou, kulturní a ekonomickou sférou získaly v posledních desetiletích zásadní význam a vedly k velmi výraznému rozšíření zájmu a relevance výzkumu prováděného v oblasti komunikačních věd. Souběžně změny v mezilidských, meziskupinových a veřejných komunikačních postupech, které mají dopad na současné společnosti, vedly k stále většímu významu vzdělávání a školení vysoce kvalifikovaných odborníků schopných rozvíjet projekty základního a aplikovaného výzkumu odpovídajícím způsobem schopné reagovat na různé komunikační výzvy převládající a rozšiřující naše znalosti o komunikaci napříč nejrůznějšími a různými aspekty.

    • Kaunas, Litva

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Doktorské studium komunikace a informací organizované na Univerzitě Vytautase Magnuse (VMU) v Kaunasu (Litva) si klade za cíl řešit naléhavé problémy v současné a dynamicky se rozvíjející oblasti médií a komunikací, která je formována politicko-ekonomickými, sociokulturními a technologickými faktory, a zkoumá společenské transformace naplněné médii a komunikativní dopad na jednotlivce, skupiny, a sociální dimenze.

    • Barcelona, Španělsko
    • Brussels, Belgie
    • + 7 more

    Plný úvazek

    2 let

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    Po úspěšném absolvování studijního programu studenti získávají mezinárodní soukromý titul Doctor of Philosophy in Management (Ph.D.) v oboru komunikačních studií udělovaný centrálou školy ve švýcarském Curychu na základě doporučení fakulty tamních kampusů, kde kredity byly vydělané.

    • Kaunas, Litva

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • London, Spojené království
    • Bologna, Itálie

    Plný úvazek

    24 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Výzkumná práce v tomto doktorském programu by měla vyvinout a prohloubit nedávné a inovativní marketingové strategie a koncepty, včetně sociálních médií a internetu, které nám pomáhají zlepšovat strategie, abychom zůstali v kontaktu se zákazníky.

    • Johannesburg, Jihoafrická republika

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Účelem tohoto programu je prozkoumat širokou škálu forem lidské komunikace z různých perspektiv, které spojují místní a globální a mají kořeny v afrických kontextech a zkušenostech. Jako inherentně interdisciplinární a flexibilní program MA v oboru komunikačních studií protíná řadu oborů a oblastí humanitních a společenských věd a nabízí příležitost prozkoumat jejich komplementaritu a vzájemnou provázanost.

    • Prague, Česká republika

    Plný úvazek

    4 let

    Smíšené, Na kampusu

    Francouzština, Angličtina

    Doktorský program Semiotika a komunikační filozofie poskytuje náročný výcvik nezbytný pro kvalifikovaný filosofický a sémiotický výzkum komunikace, její vývoj, změny a vztahy s ostatními společenskými sférami. Studijní obor je interdisciplinární. Záměrem je studovat komunikační strategie, jejich sociální předpoklady a jejich účinky. Pole je koncipována teoreticky, ale absolvent může mít také přístup k praktickým procesům, protože pomáhá lépe porozumět role semiosis v procesu komunikace v masmédiích. Studenti se vyzývají, aby stavěli na tradičních liniích průzkumu světové i české sémiotiky a komunikační filozofie, aby získali nejnovější teoretické znalosti a vytvořili je kreativně.

    • London, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    • Aveiro, Portugalsko

    3 let

    Na kampusu

    Portugalština

    • Harbin, Čína

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Toto sdělení a informační systém disciplína je místo udělení doktorátu. Více než 200 prací jsou publikovány a více než 50 z nich byly indexovány podle SCI, EI a ISTP ...

    • Ocoyoacac, Mexiko

    Na kampusu

    Španělština

    Je to jediný doktorát v Latinské Americe, jehož teoretickým základem je inženýrství v sociální komunikaci a strategické komunikaci (NTE). Naši učitelé jsou na vysoké úrovni a hledá se generování lékařů, kteří uplatňují své metody a modely v oblastech společenského života, ve kterých zkoumají. Jedná se o program, který je vyučován dálkově, se sezeními každých 15 dní během semestru, které jsou zaznamenány a lze je zaslat na e -mail doktoranda, pokud nebylo možné se připojit synchronně. Myšlenka v komunikaci je považována za ústřední prvek soutoku pro účinnost při aplikaci diagnostiky a vývoje komunikačních řešení a osu pro teoretické prohloubení jevu.

    • Taipei, Tchaj-wan

    Na kampusu

    Ph.D. Program v komunikačních studiích je navržen tak, aby vychovával vedoucí pracovníky zapojené do výzkumu a vzdělávání v oblasti komunikace. Naši absolventi budou sledovat své vize při tvorbě politik a utváření budoucnosti průmyslu.

    • Indiana, Spojené státy americké

    Na kampusu

    Angličtina

    Program je určen pro studenty na plný nebo částečný úvazek a nabízí kombinaci možností, které studentům umožňují plně se účastnit kohortního modelu. Program je nabízen ve formátu založeném na víkendech se schůzkami tříd šestkrát za semestr. To zahrnuje hybridní doručovací model, který slučuje online a osobní relace. Program nabízí možnosti na plný i částečný úvazek. Tato kombinace poskytuje podpůrné prostředí kohortového modelu pro všechny studenty a zároveň umožňuje širší škálu interakcí s ostatními studenty v programu.