Keystone logo

9 PhD Programy v Politika 2024

Filtry

Filtry

  • PhD
  • Společenské vědy
  • Politologie
  • Politika
Studijní obory
  • Společenské vědy (9)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

PhD Programy v Politika

K dispozici v široké škále oblastí a předmětů doktor filozofie (PhD) je vrcholem úspěchu v akademickém světě. Představuje rozsáhlý výzkum o konkrétním tématu, doplněný dizertací, která nabízí určitý příspěvek k oboru a může otevřít dveře pro kariéru v určitých oblastech.

Co je PhD v politice? Tento stupeň nabízí vysokoškolské vzdělání, které může studentům vybavit pokročilými znalostmi týkajícími se mezinárodního práva, politických metod a ideologií a politické filozofie. Účastníci programu se obvykle seznámí se základy mezinárodních vztahů a politického prostředí zeměkoule. Studenti se mohou rozhodnout soustředit svůj výzkum na širokou škálu témat, včetně politické teorie a mezinárodních vztahů, nebo dokonce jdou hlouběji a specializují se v asijských a tichomořských vztazích.

S dokumentem v oblasti politiky mají jednotlivci příležitost provádět terénní práci ve svém studiu, což může vést k trvalému propojení jejich budoucí kariéry. K dispozici jsou také příležitosti k získání vzdělávací zkušenosti při studiu, společně s výzkumnými a prezentačními dovednostmi.

V závislosti na instituci se náklady na doktorát v politice liší a trvá obvykle tři roky. Studenti by měli vždy zkoumat školu a program podle svého výběru, aby se ujistili, že je pro ně správné.

S PhD v politice má člověk mnoho možností kariéry před sebou. Tento typ titulu je dokonale nastaven, aby učil na univerzitní úrovni, a s vyučovacími zkušenostmi během programu budou mít již jednotlivci zkušenosti. K dalším možnostem patří práce v zahraničních diplomatických zastoupeních po celém světě, jako obhájce lidských práv nebo jako odborník na styk s veřejností. Tento stupeň otevírá dveře jak v politické aréně, tak i v právní oblasti, čímž poskytuje více možností pro zájemce o mezinárodní právo nebo vládní zákony.

Existuje mnoho možností k dispozici pro studenty, kteří chtějí získat doktorát v oboru Politika. Online programy jsou vhodnou volbou pro mnoho lidí, ale na výběr si mohou vybrat i instituce po celém světě. Chcete-li se dozvědět více, vyhledejte níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, a to vyplněním vyplněného formuláře.