$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Doktorské studium Technologie potravin - Zde naleznete doktorské studium Technologie potravin

Většina studijních oborů vyvrcholí v doktorském studiu jako nejvyšší úroveň akademického úspěchu. Po absolvování doktorského studia jsou absolventi mezi nejznámější a nejzkušenější odborníky na světě. Předtím, než se mohou zapsat, musí dokončit několik programů nižšího stupně. Co je doktorát ve vědách o potravinách? Tento obor zahrnuje prvky z několika… Čtěte více

Většina studijních oborů vyvrcholí v doktorském studiu jako nejvyšší úroveň akademického úspěchu. Po absolvování doktorského studia jsou absolventi mezi nejznámější a nejzkušenější odborníky na světě. Předtím, než se mohou zapsat, musí dokončit několik programů nižšího stupně.

Co je doktorát ve vědách o potravinách? Tento obor zahrnuje prvky z několika dalších oborů, včetně chemie, biologie, chemického inženýrství, biochemie a mikrobiologie. Existuje také několik specializací v oblasti potravinářských věd, z nichž si můžete vybrat, například balení a konzervování potravin, potravinářskou technologii a potravinářskou chemii. Studenti v této oblasti se dozvědět o vytváření nových druhů potravin, o správě nebo o zlepšení současných druhů potravin ao tom, jak jídlo dělat zdravější.

Jedním z nejdůležitějších způsobů, proč studenti v doktorském programu mají prospěch, je jejich rozvoj zvláštních dovedností. Tyto schopnosti nabízejí nejrůznější kariérní příležitosti a vyšší platový potenciál. Studenti věd o potravinách rozvíjejí vynikající výzkumné schopnosti, chápání chemie a dovednosti kritického myšlení a hodnocení.

Náklady na zápis do programu doktorského studia v oboru potravinářství se liší v závislosti na řadě aspektů. Ty mohou zahrnovat vše od školy a programu, který jste si vybrali do země, ve které studujete. Je moudré důkladně prozkoumat tyto faktory před zapsáním.

Vzhledem k tomu, že jídlo je nezbytnou podmínkou pro společnost, existují různé možnosti kariéry pro ty, kteří studují vědy o potravinách. Pozice jsou k dispozici v mnoha různých polích, z nichž každá má své vlastní cíle. Většina studentů se rozhodla stát se vědci v oblasti potravinářství, chemiků nebo biologů za účelem výzkumu a vývoje různých aspektů výroby potravin a jejich vlivu na lidské tělo.

Nejlepší způsob, jak začít s dalším vzděláním, je najít správný program. Podívejte se na níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, vyplněním formuláře.

Méně
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
Doporučeno Nejnovější Název
Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Petrohrad, Rusko

Program je určen pro výchovu mladých vědců a specialistů v následujících výzkumných tématech: Biotechnologie biologicky aktivních látek pocházejících z rostlinných materiálů, ... +

Program je určen pro výchovu mladých vědců a specialistů v následujících výzkumných tématech: Biotechnologie biologicky aktivních látek pocházejících z rostlinných materiálů, Molekulární biotechnologie, Environmentální biotechnologie, Biotechnologie specializovaných potravinářských produktů, Výzkum kvality a bezpečnosti surovin, hotové potravinářské výrobky, přísady a biologicky aktivní látky získané biotechnologickými metodami; metody pro hodnocení pravosti biotechnologických potravinářských produktů a komponentů. -
PhD
Denní studium
4 roky
Angličtina, Ruština
01 Říj 2022
Kampus
 
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
Belfast, Spojené království

Výzkumné strategie Tento program se zaměřuje na aplikované aspekty pokročilých a vznikajících analytických technologií k řešení aktuálních problémů v oblasti bezpečnosti potra ... +

Výzkumné strategie Tento program se zaměřuje na aplikované aspekty pokročilých a vznikajících analytických technologií k řešení aktuálních problémů v oblasti bezpečnosti potravin, výživy a dodávek potravin.Pokrývá celý potravinový řetězec od farmy až po vidličku a klade velký důraz na spojení mezi zlepšenou bezpečností potravin a výživou a zlepšením veřejného zdraví. Silné stránky výzkumu Pokročilé a vznikající technologické a analytické platformy (biosenzory, izotopy a komiksy) Bezpečnost krmiv a krmiv pro zvířata Zdraví zvířat a diagnostika nemocí Globální potravinová bezpečnost Metabolomika potravin a výživy Měření kvality potravin a výživy Chemie potravin Metodika zjišťování bezpečnosti potravin Sledovatelnost a pravost potravin Imunodiagnostika pro detekci kontaminantů potravin a toxinů Přírodní látky a jejich zdravotní aplikace Nové a funkční potraviny Terapeutické biomolekuly Speciální funkce Studenti budou pracovat v moderních laboratorních zařízeních světové úrovně vybavených nejmodernějšími, vysoce pokročilými analytickými přístroji. Studenti získají vynikající praktické zkušenosti s pokročilými a nově vznikajícími analytickými technikami pro analýzu a monitorování bezpečnosti potravin. Škola má širokou škálu silných mezinárodních vazeb s vládami, akademickou sférou a průmyslem. -
PhD
Denní studium
Kombinované studium
3 - 4 roky
Angličtina
Zář 2022
Kampus
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Itálie

Účel této mezinárodní Ph.D. Cílem programu je vyškolit novou generaci celosvětově uznávaných výzkumných pracovníků, aby aplikovali přístupy inženýrství a biotechnologie na zpr ... +

Účel této mezinárodní Ph.D. Cílem programu je vyškolit novou generaci celosvětově uznávaných výzkumných pracovníků, aby aplikovali přístupy inženýrství a biotechnologie na zpracování potravin tím, že jim poskytnou příležitosti k přenosu a výměně znalostí s národními a mezinárodními výzkumnými středisky a průmysly. -
PhD
Denní studium
3 roky
Angličtina
Lis 2022
Kampus
 

Získejte stipendium v hodnotě až $ 10000

Objevte, jaké možnosti vám může nabídnout naše stipendium.
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Španělsko

Globalizace hospodářství a trh s potravinami činí z technologie a bezpečnosti potravin otázku obecného zájmu ovlivněnou řadou faktorů. Účinná ochrana práva na zabezpečení potr ... +

Globalizace hospodářství a trh s potravinami činí z technologie a bezpečnosti potravin otázku obecného zájmu ovlivněnou řadou faktorů. Účinná ochrana práva na zabezpečení potravin vyžaduje komplexní přístup, který zohledňuje rizika spojená s potravinami z farmy na stůl a zohledňuje všechny možné perspektivy. Kromě toho velmi zvláštním způsobem zohledňuje rostoucí význam nutričních rizik, vzhledem k znepokojivé prevalenci obezity v současnosti, zejména u dětí a dospívajících. -
PhD
Denní studium
3 roky
španělština, Gallegan
Říj 2022
10 Zář 2022
Kampus
 
Selinus University of Science and Literature
Londýn, Spojené království +1 Více

Výzkum v této oblasti potravinářské vědy by měl poskytnout údaje o tom, jak poskytnout světové populaci bezpečných, výživných, chutný a cenově dostupných potravin. Dosažení to ... +

Výzkum v této oblasti potravinářské vědy by měl poskytnout údaje o tom, jak poskytnout světové populaci bezpečných, výživných, chutný a cenově dostupných potravin. Dosažení tohoto cíle vyžaduje důkladnou studii otázek zpracování, balení, distribuce a hodnocení potravin. -
PhD
Denní studium
Kombinované studium
Angličtina, Italština
Online forma
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Česká republika

Doktorský studijní program Hygiena a technologie zpracování potravin je akademicky zaměřený studijní program odpovídající současnému stavu a úrovni vědy a potřebám praxe v Evr ... +

Doktorský studijní program Hygiena a technologie zpracování potravin je akademicky zaměřený studijní program odpovídající současnému stavu a úrovni vědy a potřebám praxe v Evropě. Absolventi doktorského studia Hygiena a technologie zpracování potravin získali hluboké teoretické znalosti a praktické dovednosti získané při samostatné tvůrčí činnosti a získávání nových vědeckých poznatků ve studijním oboru. Absolventi mohou aktivně sdílet své znalosti ve studijním oboru na mezinárodní úrovni i veřejně. Na základě této kvalifikace jsou absolventi zaměstnáni hlavně ve výzkumných institucích a na univerzitách. -
PhD
Denní studium
Kombinované studium
4 roky
Angličtina
Zář 2022
Kampus
 
Brno University of Technology
Brno, Česká republika

Cílem studie je dosáhnout rovnováhy mezi teoretickými a experimentálními dovednostmi a aplikací obecných postupů v chemii a potravinářské technologii.

Cílem studie je dosáhnout rovnováhy mezi teoretickými a experimentálními dovednostmi a aplikací obecných postupů v chemii a potravinářské technologii. -
PhD
Denní studium
Kombinované studium
4 roky
Angličtina
Zář 2022
Kampus
 
University of Parma
Parma, Itálie

Ph.D. in Food Science

PhD
Denní studium
3 roky
Italština, Angličtina
Kombinace studia online a v kampusu
Kampus
Online forma
 
Auream Phoenix University for Women
Londýn, Spojené království

PhD výzkumem prostřednictvím distančního vzdělávání se uděluje po úspěšném absolvování teoretické výzkumné specializace. Tento výzkum je prezentován ve formě doktorské práce. ... +

PhD výzkumem prostřednictvím distančního vzdělávání se uděluje po úspěšném absolvování teoretické výzkumné specializace. Tento výzkum je prezentován ve formě doktorské práce. PhD (doktor filozofie) je jediným doktorským titulem, kterého lze dosáhnout prostřednictvím distančního studia. Hlavním požadavkem pro doktorandské studium online prostřednictvím distančního studia je prezentovat a diskutovat o dizertační práci alespoň 100 stran pro posouzení a hodnocení akademickým výborem na Selinus University. Výzkum v této oblasti potravinářské vědy by měl poskytnout údaje o tom, jak zajistit světové populaci bezpečné, výživné, chutné a cenově dostupné jídlo. Dosažení tohoto cíle vyžaduje hloubkové studium problematiky zpracování, balení, distribuce a hodnocení potravin. Zahrnuje mnoho oborů a využívá principy biologie, mikrobiologie, chemie, biochemie, biochemie, výživy, fyziky a inženýrství k řešení praktických problémů souvisejících s potravinářským průmyslem. Potravináři byli mezi prvními, kdo s biotechnologií pracoval. Potravináři pracují s potravinami od okamžiku, kdy opustí farmu, až po uskladnění finálního produktu, včetně všech operací zpracování, přípravy a distribuce. Kromě toho určují faktory, které ovlivňují bezpečnost, nutriční hodnotu a přijatelnost potravin. -
PhD
Denní studium
Kombinované studium
Angličtina, Italština
Online forma
 
Universidad de Sonora
Hermosillo, Mexiko

Obecný cíl: Poskytnout rámec specializovaného akademického vzdělávání absolventům biologických věd, chemicko-biologických, chemického inženýrství, agronomů a příbuzných profes ... +

Obecný cíl: Poskytnout rámec specializovaného akademického vzdělávání absolventům biologických věd, chemicko-biologických, chemického inženýrství, agronomů a příbuzných profesí, které tvoří lidské zdroje vynikající úrovně, s pevnou přípravou v různých oblastech vědy, které jsou schopné provádět originální a nezávislý výzkum, který představuje významný pokrok v oblasti potravinářských věd a technologií, s větším důrazem na oblasti produktů zrnin a akvakultury. Také jim poskytněte podrobný a ucelený přehled, aby byli schopni identifikovat relevantní problémy ve svých pracovních oblastech a generovat aplikovatelné znalosti. -
PhD
Denní studium
4 roky
španělština
Kampus