Filter
PhD
Česká republika South Moravian Region Brno Typ studia: Všechny Tempo: Všechny

Doktorské studium Technologie potravin v Česká republika - Brno - Zde naleznete doktorské studium Technologie potravin v Česká republika - Brno

Nejoblíbenější doktorát doktor filozofie nebo Ph.D. PhD a další studijní doktorátů připravit postgraduální student zahájit nové plány, které přidávají do společné báze znalostí oboru. Kandidáti a držitelů titulu PhD často hledají povolání jako profesorů a výzkumných pracovníků, ale mnoho také jít na různé role v dobročinné, veřejné, tak v soukromém sektoru.

Potravinářské vědy se zaměřuje na studium potravin, s důrazem na vytváření spolehlivé, udržitelné a bezpečné potravinové zdroje. Pochopení potravinové vědy může vést k významným objevům v potravinářské technologii, stejně jako při výrobě a udržení zdravého zásobování potravinami.

Česká republika se nachází v srdci Evropy je soused Slovensko, Rakousko, Německo a Polsko. České vysoké školy nabízejí dlouhodobou pověst a zajímavé specializací.

Toto město se vyrábí významných osobností, zakladatel genetiky Řehoř Mendel má univerzitu pojmenovaný po něm. Nicméně, město má tuto výzvu dosud, a to snaží prostřednictvím svých vysokoškolských institucí, k výrobě jiných Mendels, který může mít dopad pro společnost.

Doktorské studium Technologie potravin v Česká republika - Brno - Veškeré informace o doktorském studiu Technologie potravin v Česká republika - Brno Ušetřete čas a kontaktujte školu v Česká republika - Brno zde!

Čtěte více Méně

1 Výsledky v Technologie potravin, Brno

Tituly
Místo
Česká republika
South Moravian Region
Brno
Typ studia
Tempo
Brno University of Technology

Cílem studie je dosáhnout rovnováhy mezi teoretickými a experimentálními dovednostmi a aplikací obecných postupů v chemii a potravinářské technologii. ... [+]

Chemie a technologie potravin

Zkratka: DKAP_CHTP

Úroveň předmětu: Děkanát

Fakulta: Fakulta chemická

Akademický rok: 2019/2020

Získaný titul: Ph.D.

Získaná kvalifikace: Ph.D. v oboru "Chemie a technologie potravin"

Úroveň kvalifikace: Doktorský (3. cyklus)

Specifické požadavky na přijetí:

Magisterský titul v chemickém inženýrství, potravinářské chemii nebo jiné chemické specializace získané na univerzitních fakultách, ICT Praha nebo zemědělské univerzity.

Klíčové výsledky učení:

Ph.D. studium a studium související s výzkumem se zaměřuje na získávání a rozvoj teoretických znalostí a experimentálních dovedností v oblastech potravinářské chemie a inženýrských procesů výroby potravin, aplikované analytické a fyzikální chemie, mikrobiologie, biochemie a molekulární biotechnologie. Studie je navržena v souladu s vývojem potravinové vědy a potravinových technologií a dalších základních a aplikovaných specializací.... [-]

Česká republika Brno
Září 2019
Angličtina
Denní studium
Kombinované
4 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině