Filter
PhD
Česká republika South Moravian Region Typ studia: Všechny Tempo: Kombinované

Kombinované doktorské studium Technologie potravin v Česká republika - South Moravian Region - Zde naleznete Kombinované doktorské studium Technologie potravin v Česká republika - South Moravian Region

Nejoblíbenější doktorát doktor filozofie nebo Ph.D. PhD a další studijní doktorátů připravit postgraduální student zahájit nové plány, které přidávají do společné báze znalostí oboru. Kandidáti a držitelů titulu PhD často hledají povolání jako profesorů a výzkumných pracovníků, ale mnoho také jít na různé role v dobročinné, veřejné, tak v soukromém sektoru.

Programy potravinářské vědy nabízejí indersciplinary přístup ke studiu potravin a zaměřuje se na neustálé zlepšování kvality potravin. Potraviny vědy a techniky, které patří: produkty živočišné potraviny, rostlin potravin, zpracování potravin a kvality, analýza potravin, potravinářské obaly, potravinářské vývoj produktů.

Česká republika, je vnitrozemský stát ve střední Evropě. Země je ohraničená Německem na západě, Rakouskem na jihu Slovenska, na východě as Polskem na severu. Jeho hlavním a zároveň největším městem s 1,3 milionu obyvatel, je Praha.

Kombinované doktorské studium Technologie potravin v Česká republika - South Moravian Region - Veškeré informace o Kombinované doktorském studiu Technologie potravin v Česká republika - South Moravian Region Ušetřete čas a kontaktujte školu v Česká republika - South Moravian Region zde!

Čtěte více Méně

1 Výsledky v Technologie potravin, South Moravian Region

Brno University of Technology

Cílem studie je dosáhnout rovnováhy mezi teoretickými a experimentálními dovednostmi a aplikací obecných postupů v chemii a potravinářské technologii. ... [+]

Chemie a technologie potravin

Zkratka: DKAP_CHTP

Úroveň předmětu: Děkanát

Fakulta: Fakulta chemická

Akademický rok: 2019/2020

Získaný titul: Ph.D.

Získaná kvalifikace: Ph.D. v oboru "Chemie a technologie potravin"

Úroveň kvalifikace: Doktorský (3. cyklus)

Specifické požadavky na přijetí:

Magisterský titul v chemickém inženýrství, potravinářské chemii nebo jiné chemické specializace získané na univerzitních fakultách, ICT Praha nebo zemědělské univerzity.

Klíčové výsledky učení:

Ph.D. studium a studium související s výzkumem se zaměřuje na získávání a rozvoj teoretických znalostí a experimentálních dovedností v oblastech potravinářské chemie a inženýrských procesů výroby potravin, aplikované analytické a fyzikální chemie, mikrobiologie, biochemie a molekulární biotechnologie. Studie je navržena v souladu s vývojem potravinové vědy a potravinových technologií a dalších základních a aplikovaných specializací.... [-]

Česká republika Brno
Září 2019
Angličtina
Kombinované
4 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině