$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Doktorské studium Technologie potravin v Španělsko - Zde naleznete doktorské studium Technologie potravin v Španělsko

Vydělávat Ph.D. vyžaduje delší studium a intenzivní duševní úsilí. PhD je akademické studium, na které byste se soustředit po dobu čtyř až šesti let po jejich obdržení vaší magisterský titul, a to vede v případě úspěchu k PhD, což je nejvyšší akademický titul.V programech potravinářské vědy se studenti seznámí se vědecké principům zpracování potravin, skl… Čtěte více

Vydělávat Ph.D. vyžaduje delší studium a intenzivní duševní úsilí. PhD je akademické studium, na které byste se soustředit po dobu čtyř až šesti let po jejich obdržení vaší magisterský titul, a to vede v případě úspěchu k PhD, což je nejvyšší akademický titul.

V programech potravinářské vědy se studenti seznámí se vědecké principům zpracování potravin, skladování, balení a distribuce. Studují lidskou výživu, potravinářské chemie, mikrobiologie, a lidského zdraví a bezpečnosti.

Španělsko, oficiálně Španělské království, je suverénní stát a členský stát Evropské unie. Nachází se na Pyrenejském poloostrově v jihozápadní Evropě. Španělské univerzity regulovat přístup k vlastní stupňů a opravit akademické poplatky. Mohou také nabídnout neoficiální postgraduální tituly. Hlavní město Madrid má možná největší počet barů na obyvatele některého evropského města a velmi aktivní noční život.

Doktorské studium Technologie potravin v Španělsko - Veškeré informace o doktorském studiu Technologie potravin v Španělsko. Ušetřete čas a kontaktujte školu v Španělsko zde!

Méně
Další informace o studiu ve Španělsku
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
Doporučeno Nejnovější Název
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Španělsko

Globalizace hospodářství a trh s potravinami činí z technologie a bezpečnosti potravin otázku obecného zájmu ovlivněnou řadou faktorů. Účinná ochrana práva na zabezpečení potr ... +

Globalizace hospodářství a trh s potravinami činí z technologie a bezpečnosti potravin otázku obecného zájmu ovlivněnou řadou faktorů. Účinná ochrana práva na zabezpečení potravin vyžaduje komplexní přístup, který zohledňuje rizika spojená s potravinami z farmy na stůl a zohledňuje všechny možné perspektivy. Kromě toho velmi zvláštním způsobem zohledňuje rostoucí význam nutričních rizik, vzhledem k znepokojivé prevalenci obezity v současnosti, zejména u dětí a dospívajících. -
PhD
Denní studium
3 roky
španělština, Gallegan
Říj 2022
10 Zář 2022
Kampus