Filter
PhD
Typ studia: Všechny Tempo: Kombinované

Kombinované doktorské studium Technologie potravin - Zde naleznete Kombinované doktorské studium Technologie potravin

PhD je doktorský, konkrétně tzv. "doktor filozofie " titul. To je zavádějící, protože držitelé doktorského titulu nejsou nutně filozofy (pokud získal svůj titul ve filosofii!). To znamená, že PhD příjemci jsou schopni zapojit se do myšlenkových experimentů, uvažovat o problémech, a řešit problémy v sofistikovanými způsoby.

Potravinářské vědy poskytuje důležité poznatky o zdroj potravy aplikováním vědecké principy vytváření, rozvoj a udržování zdrojů potravy. Jedinci, kteří studují Food Science může rozhodnout, že pracovat jako vývojáři potraviny, kontroly kvality odborníků, nebo jako obchodní zástupce pro potraviny a potravinářské technologie společnosti.

Kombinované doktorské studium Technologie potravin - Veškeré informace o Kombinované doktorském studiu Technologie potravin. Ušetřete čas a kontaktujte školu zde!

Čtěte více Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru:

3 Výsledky v Technologie potravin

Brno University of Technology

Cílem studie je dosáhnout rovnováhy mezi teoretickými a experimentálními dovednostmi a aplikací obecných postupů v chemii a potravinářské technologii. ... [+]

Chemie a technologie potravin

Zkratka: DKAP_CHTP

Úroveň předmětu: Děkanát

Fakulta: Fakulta chemická

Akademický rok: 2019/2020

Získaný titul: Ph.D.

Získaná kvalifikace: Ph.D. v oboru "Chemie a technologie potravin"

Úroveň kvalifikace: Doktorský (3. cyklus)

Specifické požadavky na přijetí:

Magisterský titul v chemickém inženýrství, potravinářské chemii nebo jiné chemické specializace získané na univerzitních fakultách, ICT Praha nebo zemědělské univerzity.

Klíčové výsledky učení:

Ph.D. studium a studium související s výzkumem se zaměřuje na získávání a rozvoj teoretických znalostí a experimentálních dovedností v oblastech potravinářské chemie a inženýrských procesů výroby potravin, aplikované analytické a fyzikální chemie, mikrobiologie, biochemie a molekulární biotechnologie. Studie je navržena v souladu s vývojem potravinové vědy a potravinových technologií a dalších základních a aplikovaných specializací.... [-]

Česká republika Brno
Září 2020
Angličtina
Kombinované
4 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
UAEU United Arab Emirates University

Ph.D. Cílem „Food Science“ je poskytnout studentům příležitost získat pokročilé znalosti týkající se kvality a bezpečnosti potravin, chemie a analýzy potravin, zpracování ... [+]

Koncentrace doktora (Ph.D.): Food Science

Ph.D. Cílem „Food Science“ je poskytnout studentům příležitost získat pokročilé znalosti týkající se kvality a bezpečnosti potravin, chemie a analýzy potravin, zpracování a inženýrství potravin, jakož i inovativních a funkčních potravin. Koncentrace je navržena tak, aby posílila a prohloubila znalosti studentů o vědeckých principech a procesech používaných k výrobě bezpečných a vysoce kvalitních potravin. Koncentrace navíc poskytuje vědecké odborné vzdělání, které zahrnuje teorii, praktický výzkum a aplikaci vědy a technologie na konvenční a nová jídla. Kromě toho je tento program navržen tak, aby produkoval odbornou postgraduální potravinářskou vědu se znalostmi a dovednostmi pro rozvoj a další vynikání v profesionálním světě.... [-]

Spojené arabské emiráty Al Ain
Srpen 2020
Angličtina
Kombinované
4 roky
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Queen's University Belfast

Výzkumné Strategie ... [+]

Výzkumné Strategie

[-]
Spojené království Belfast
Kontaktuj školu
Angličtina
Kombinované
Kampus
Přečtěte si více v češtině