PHDSTUDIES.CZ

Doktorské studium Technologie potravin v Mexiko - Hermosillo - Zde naleznete doktorské studium Technologie potravin v Mexiko - Hermosillo

Vydělávat Ph.D. vyžaduje delší studium a intenzivní duševní úsilí. PhD je akademické studium, na které byste se soustředit po dobu čtyř až šesti let po jejich obdržení vaší magisterský titul, a to vede v případě úspěchu k PhD, což je nejvyšší akademický titul.

Potravinářské vědy poskytuje důležité poznatky o zdroj potravy aplikováním vědecké principy vytváření, rozvoj a udržování zdrojů potravy. Jedinci, kteří studují Food Science může rozhodnout, že pracovat jako vývojáři potraviny, kontroly kvality odborníků, nebo jako obchodní zástupce pro potraviny a potravinářské technologie společnosti.

Mexiko, oficiálně Spojené státy mexické, je federativní konstituční republika v Severní Americe. Práce může vyžadovat pracovní vízum, které je obtížné se dostat, pokud si jen chcete na volné noze na krátkou dobu. Většina z vládou financované vysoké školy o městech starosta (státní kapitál) mají krátké kurzy historie i současnost gastronomie a kulturních subjektů, většina z nich jsou téměř zdarma.

Kapitál a hlavním hospodářským centrem státu a regionu, Hermosilio je 16. největší město Mexika. Podnebí je příznivé pro cestovní ruch. Centrální Univerzita je pojmenována jako Univeristě Hermosillo a má několik výzkumných oddělení pracující v příslušných oblastech.

Doktorské studium Technologie potravin v Mexiko - Hermosillo - Veškeré informace o doktorském studiu Technologie potravin v Mexiko - Hermosillo Ušetřete čas a kontaktujte školu v Mexiko - Hermosillo zde!

1 Výsledky v Technologie potravin, Hermosillo Filter

Doktorát v oboru potravinářství

Universidad de Sonora
Kampus Denní studium 4 roky Kontaktuj školu Mexiko Hermosillo

Obecný cíl: Poskytnout rámec specializovaného akademického vzdělávání absolventům biologických věd, chemicko-biologických, chemického inženýrství, agronomů a příbuzných profesí, které tvoří lidské zdroje vynikající úrovně, s pevnou přípravou v různých oblastech vědy, které jsou schopné provádět originální a nezávislý výzkum, který představuje významný pokrok v oblasti potravinářských věd a technologií, s větším důrazem na oblasti produktů zrnin a akvakultury. Také jim poskytněte podrobný a ucelený přehled, aby byli schopni identifikovat relevantní problémy ve svých pracovních oblastech a generovat aplikovatelné znalosti.