PHDSTUDIES.CZ

Kombinované doktorské studium Technologie potravin v Spojené arabské emiráty - Al Ain - Zde naleznete Kombinované doktorské studium Technologie potravin v Spojené arabské emiráty - Al Ain

Je třeba splnit dvě věci, když si vydělávat PhD. Nejprve je třeba pochopit konkrétní téma důkladně. Za druhé, je třeba rozsáhle znalosti o tomto tématu.

Potravinářské vědy je obor aplikované vědy, který se zaměřuje na fyzickém make-up potravin a biologických vývoji, který se musí konat, aby potraviny, které mají být vyráběny. Studium potravinářské vědy mohou pomoci při vývoji zpracování potravin, jakož i bezpečné balení a distribuci potravin.

Spojené arabské emiráty jsou federací sedmi emirátů na východní straně Arabského poloostrova, u vchodu do Perského zálivu. Hodně z pracovní síly ve Spojených arabských emirátech jsou zahraniční cizinci - tedy země 's populace make-up je tak různorodá, s občany emirátskými bytí menšinou ve své vlastní zemi.

Al Ain je město nacházející se ve Spojených arabských emirátech, kde je hodnocena jako čtvrtá největší. Je známý pro svou zelenou krajinou, která si ho zaslouží označení "Garden City". To hostí hlavní federální univerzitu vedle několika jiných ústavů.

Kombinované doktorské studium Technologie potravin v Spojené arabské emiráty - Al Ain - Veškeré informace o Kombinované doktorském studiu Technologie potravin v Spojené arabské emiráty - Al Ain Ušetřete čas a kontaktujte školu v Spojené arabské emiráty - Al Ain zde!

1 Výsledky v Technologie potravin, Al Ain Filter

PhD v potravinářské vědě

UAEU United Arab Emirates University
Kampus Denní studium Kombinované 4 roky Srpen 2020 Spojené arabské emiráty Al Ain + 1 více

Ph.D. Cílem „Food Science“ je poskytnout studentům příležitost získat pokročilé znalosti týkající se kvality a bezpečnosti potravin, chemie a analýzy potravin, zpracování a inženýrství potravin, jakož i inovativních a funkčních potravin. Koncentrace je navržena tak, aby posílila a prohloubila znalosti studentů o vědeckých principech a procesech používaných k výrobě bezpečných a vysoce kvalitních potravin.