567 PhD Programy v Spojené státy americké for 2024

PhD Programy v Spojené státy americké for 2024Filter
    • Aurora, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Posuňte nyní své schopnosti vedení školy na další úroveň.Získejte online titul EdD Leadership in Educational Administration na Aurora University: Superintendent Endorsement za tři roky.Budete studovat kurzy schválené ISBE v tématech, jako jsou osnovy a hodnocení pro všechny úrovně vzdělávání a typy studentů, stejně jako právo, analýza dat a koučování a mentoring.Dokončete program výzkumnými kurzy, disertačními hodinami a stážemi, které vám poskytnou zkušenosti a připojení

    • Lexington, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    4 semestry

    Dálkové studium

    Angličtina

    Online titul DSW na University of Kentucky připravuje odborníky na magisterské úrovni na řešení různorodých potřeb naší doby.

    • Livingston, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Získejte svůj pokročilý titul, abyste mohli nejlépe sloužit studentům ve venkovských školských systémech prostřednictvím doktora pedagogiky venkovské výchovy na University of West Alabama. První plně online stupeň svého druhu budete připraveni identifikovat skutečná řešení výzev venkovského vzdělávání, jak budete pracovat na své disertační práci.

    • Orlando, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Doktorský program Optika a fotonika poskytuje nejkvalitnější vzdělání v oblasti optické vědy a techniky, což umožňuje studentům provádět vědecký, základní a aplikovaný výzkum a zároveň napomáhá rozvoji floridského a národního technologického průmyslu.

    • Petaluma, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    33 měsíce

    Smíšené, Dálkové studium

    Angličtina

    Ph.D. Osnovy psychologie nabízejí kurzy psychologie čerpající z duchovních tradic, somatických praktik, výtvarného umění, mytologie, domorodé moudrosti, literární a básnické fantazie, hluboké ekologie, mystické filozofie, kulturní historie a sociální kritiky. Ph.D. Program klade důraz na dovednosti výzkumu, klinické a kulturní praxe a na získání znalostní základny psychologie jako profese. Kurz výzkumu připravuje studenty na dokončení původní disertační práce. Ph.D. v oboru psychologie je navržen tak, aby splňoval vzdělávací požadavky pro licenci psychologa ve státě Kalifornie. Ph.D. in Psychology also meets the educational requirements for the state of California MFT license (Board of Behavioral Sciences, Senate Bill 33, Section 4980.36, Business and Professions Code), and the state of California Licensed Professional Clinical Counselor (LPCC), (Senate Bill 788 , Oddíl 4999.33, Kodex podnikání a povolání), za předpokladu, že práce v terénu probíhá v souladu s požadavky BBS.

    • Bradenton, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Dálkové studium

    Angličtina

    Cílem našeho doktorátu v křesťanském poradenství je další vzdělávání v oblasti poradenství. Dosažení této prestižní úrovně vzdělání vám bezpochyby umožní radit svým pacientům s důvěrou, ale také vzdělávat ty, kteří touží naučit se také radit.

    • Fort Lauderdale, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    NSU Psy.D. in School Psychology program vás připraví sloužit vzdělávacím, behaviorálním, sociálním a emocionálním potřebám studentů, rodin, učitelů a zaměstnanců. Úzce spolupracujte s fakultami nejvyšší úrovně, kteří získali zkušenosti na nejvyšších úrovních a získali si respekt svých vrstevníků po celé zemi.

    • Louisville, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Smíšené, Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Sullivan University nabízí titul Ph.D. v managementu, abychom uspokojili rostoucí potřebu odborníků z praxe, kteří mohou uplatnit své znalosti a zkušenosti v různých pracovních prostředích.

    • Honolulu, Spojené státy americké
    • Online USA

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Dálkové studium

    Angličtina

    Cílem doktora mezinárodního podnikání je pomoci studentům vykonávat akademickou kariéru na univerzitě a ne je učit potřebné dovednosti pro řízení lidí v nadnárodní společnosti.

    • South Orange, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • New Orleans, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    5 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Náš program se zaměřuje na procesy stárnutí na individuální i společenské úrovni. Zkoumá, jak se lidé mění v průběhu života dospělých, vzájemné vztahy mezi staršími lidmi a sociálními institucemi, a společenský dopad měnícího se věkového složení populace. Zdůrazňujeme dynamickou souhru mezi stárnutím jednotlivců a jejich měnící se biomedicínskou, sociální, a fyzické prostředí a víceúrovňové interakce mezi psychologickými, fyziologický, genetický, sociální, a kulturní domény.

    • St. Louis, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Geoinformatika je studijní obor zahrnující vědu a technologii zabývající se získáváním, ukládáním, zpracováním výroby, prezentace a šíření geoinformací pomocí teorie a praktických důsledků geodézie v infrastruktuře informační vědy. Jádrem geoinformatiky je geoprostorová analytika, odvětví vědy o datech, které se zaměřuje na vývoj špičkových technologií podporujících procesy získávání, analýzy a vizualizace geoprostorových velkých dat. Pokroky v různých technologiích s ohledem na polohu (např. GPS, internet věcí (IoT), mobilní senzory, dálkový průzkum Země) a stále se zvyšující časově vyražená data založená na poloze ze senzorů tak rozmanitých, jako jsou satelity, drony a smartphony, vytvořily nebývalou poptávku a příležitosti pro kódově zdatné geoprostorové profesionály se schopností automatizovat zpracování, vizualizaci a hledání vzorců v obou strukturách nestrukturovaná a nestrukturovaná data.

    • San Diego, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Pokud jste potenciální student hledající respektovanou a akreditovanou postgraduální školu, jste na správném místě. V tomto jedinečném doktorském programu bude absolvent, jako jste vy, těžit z výhod spolupráce dvou vážených vysokých škol: California School of Management and Leadership (CSML) a California School of Professional Psychology (CSPP). V celém programu vedení v Kalifornii prozkoumáte komplexní řadu teoretických, strategických a organizačních studií z pohledu dvou výrazně odlišných oborů. Jak byste popsal svůj styl vedení? Jste lídrem, kterým chcete být? V tomto programu prozkoumáte různé typy vedení, jako jsou autentické, transakční, transformační, mezikulturní a další, a definujete a zdokonalíte své vlastní vůdčí schopnosti a styl. Budete studovat kulturní, organizační a behaviorální aspekty vedení z teoretického i praktického hlediska. Ve studiích vedení se také dozvíte, jak skutečně velcí lídři přitahují následovníky a podílejí se na jejich úspěšném koučování. V době, kdy dokončíte doktorský program, budete dále rozvíjet své jedinečné vůdčí schopnosti a filozofii a budete připraveni je uplatnit, abyste se ve světě prosadili jako vedoucí organizace nebo vedoucí vzdělávání. Pokud jste připraveni dozvědět se více o teoriích a aplikaci skvělého vedení, tento osobní doktorský program poskytuje náročné osnovy vyučované špičkovými členy fakulty. Budete studovat po boku a navazovat kontakty s kolegy a vrstevníky, kteří vám pomohou zdokonalit vaše vůdčí schopnosti a připravit vás na to, abyste dosáhli dopadu a formovali vůdce zítřka svým příkladem. Jako student našeho doktorského programu budete připraveni na úspěch a naučíte se základní vůdčí schopnosti, které vám pomohou dosáhnout vašich osobních a profesních cílů.

    • Auburn, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    6 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Získání titulu Ph.D. stupeň vybaví studenty pokročilými technickými znalostmi a dovednostmi v oblastech strojírenství prostřednictvím práce v kurzu, samostatného tvůrčího výzkumu a komunikace nezbytné k hledání kariérních příležitostí v průmyslu, národních laboratořích nebo akademické sféře.

    • Urbana, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Ph.D. v programu Materials Science and Engineering je zaměřen na studenty, kteří doufají, že se budou věnovat výzkumné kariéře v akademicích, průmyslu nebo národních laboratořích. Náš učební plán je flexibilní a snadno přizpůsobený na podporu výzkumu ve všech oblastech materiálů a individuálních zájmů.