Keystone logo

PhD Programy v Ekonomika v Lilongwe, Malawi pro 2024

Filtry

Filtry

  • PhD
  • Ekonomika
Studijní obory
    Administrativa (0)Architektura (0)Biologie (0)Obchodní podnikání (0)Turismus a pohostinství (0)Design (0)Doprava a Logistika (0)Ekonomika (0)Energetika (0)Environmentální vědy (0)
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

Žádné programy nesplňují kritéria vyhledávání. Upřesněte prosím své filtry.

Clear filters

PhD Programy v Ekonomika

Lilongwe je známý pro hostování nejlepší vzdělávací instituce Malawi. To má mnoho renomovaných univerzit, jako jsou univerzity v Malawi, Malawi Institute of Management a Lilongwe Technical College.

Ekonomika je oblast studia, která zkoumá témata bohatství, bankovnictví, finance, trendy kupujících a distributorů, recese a další. Tento předmět se zabývá výrobou a spotřebou zboží a služeb, které se týkají jednotlivců, podniků a národů.

Malawi (Chichewa: Malawi), je země v Africe, ohraničený Mosambiku na jihu a východě, na severu Tanzanie, Zambie na západ. Lilongwe je politický kapitál Malawi a sídlo vlády.

Požadavky na doktorském studijním programu se často týkají student má již získali magisterský titul. Kromě toho musí být předloženy teze nebo disertační práce především skládající se z původního akademického výzkumu. V některých zemích, může dokonce muset být obhajován před panelu tato práce.