Vzdělávací program Technologie potravinářských výrobků je zaměřen na školení vysoce kvalifikovaných, konkurenceschopných pracovníků, zvyšování kvality znalostí, formování víceúrovňového systému výzkumných činností v návaznosti na naléhavé potřeby moderního vzdělávání a vědy, harmonicky rozvinuté osobnosti specialisty v oblasti organizace a efektivního využívání moderních potravinářských technologií a zapojit se do řídících činností, což je jeden z naléhavých úkolů v Kazašské republice. Jedinečnost EP „Technologie potravinářských výrobků“, řada vlastních vědeckých poznatků v odvětví masa a mléčných výrobků, poskytuje spolehlivý základ pro školení nových generací odborníků.
Aktivita:
ředitel organizace;
Zástupce ředitele organizace pro vědeckou práci;
hlavní inženýr organizace;
Vědecký tajemník;
Vedoucí výzkumné laboratoře potravinářského průmyslu;
vedoucí a přední odborník na výzkumné ústavy, vědecko-výzkumná centra, zařízení na výrobu potravin, strukturální divize ministerstva zemědělství;
učitel potravinářského profilu na vysokých a středních vzdělávacích institucích;
specialista na zemědělské formace různých forem vlastnictví, produkční instituce zemědělského profilu, pozemkové a územní výbory;
expert na projekty.