Ph.D. v oboru hygiena potravin a technologie zpracování
University of Veterinary Sciences
Klíčová informace
Umístění kampusu
Brno, Česká republika
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
4 years
Tempo
Plný úvazek, Poloviční úvazek
Školné
EUR 4 000 / per year
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2024
Úvod
Klíčová fakta
- Program: Hygiena potravin a technologie zpracování
- Úroveň kvalifikace: doktorská
- Forma studia: prezenční nebo kombinované, 4 roky
- Udělená kvalifikace: Ph.D.
Přijímací řízení
Osnovy
Profil programu:
Doktorský studijní program Hygiena potravin a technologie zpracování je akademicky zaměřený studijní program, který odpovídá současnému stavu a úrovni vědy a potřebám praxe v Evropě. Absolventi doktorského studia Hygiena potravin a technologie zpracování získali hluboké teoretické znalosti a praktické dovednosti získané při samostatné tvůrčí činnosti a získávání nových vědeckých poznatků ve studijním oboru. Absolventi mohou aktivně sdílet své znalosti v oboru na mezinárodní úrovni a veřejně. Na základě této kvalifikace jsou absolventi zaměstnáni především ve výzkumných institucích a vysokých školách.
Požadavky na promoci:
Minimálně 240 ECTS, státní závěrečná zkouška, obhajoba disertační práce.