Keystone logo

PhD Programy v Technologie potravin v Parma, Itálie pro 2024

Filtry

Filtry

  • PhD
  • Itálie
  • Zdravotní péče
Studijní obory
    Administrativa (0)Architektura (0)Biologie (0)Obchodní podnikání (0)Turismus a pohostinství (0)Design (0)Doprava a Logistika (0)Ekonomika (0)Energetika (0)Environmentální vědy (0)
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

Žádné programy nesplňují kritéria vyhledávání. Upřesněte prosím své filtry.

Clear filters

Popular study format

PhD Programy v Technologie potravin

Sýr město Itálie - Parma je známý pro svou architekturou a bohaté kulturní dědictví. To má jedny z nejstarších univerzit v Itálii, jako je University of Parma. Proto musí každý, kdo má zájem o získání dobrého vzdělání v tradičním místě žijí v Parmě.

Jako oblasti akademického studia, potravinářské technologii se zabývá fyzikálními procesy vaření a biochemických vlastností potravin. Studenti, kteří chtějí vstoupit do Food Science průmysl by mohly těžit z absolvování kurzu v této věci.

Oficiálně známý jako Italské republiky, země je nalezené v jižní Evropě. Úředním jazykem je italština a kulturní kapitál je bohatý Řím. Mnoho univerzit na světě 's nejstarší se nachází v Itálii, zejména na univerzitě v Bologni (založena v roce 1088). K dispozici jsou tři Superior vysokých škol s "univerzitní status ", tři instituce se statutem doktorských škol, které fungují na absolventa a postgraduální úrovni.

Požadavky na doktorském studijním programu se často týkají student má již získali magisterský titul. Kromě toho musí být předloženy teze nebo disertační práce především skládající se z původního akademického výzkumu. V některých zemích, může dokonce muset být obhajován před panelu tato práce.